Stoere outdoor activiteiten voor groepen van 8 tot meer dan 1200 personen

Spyder Wheels

 

Het ultieme gevoel van vrijheid

Je trekt stevig op, om soepel en geruisloos de weg te verkennen. Gemakkelijk en ontspannen achter het stuur van je e-chopper! De spyder wheelz zijn volledig elektrisch waardoor je heerlijk rustig en zonder helm van de omgeving kunt genieten

Na een korte introductie over de werking van de E- chopper gaan jullie zelf op pad. De start is in Vlaardingen waarvandaan jullie de prachtige polder kunnen verkennen, richting het schilderachtige delft of heerlijk langs de waterweg richting te kust kunnen cruisen. En is het tijd voor een hapje of drankje tussendoor dan stop je bij 1 van de vele horeca gelegenheden die je onderweg tegenkomt.

De Spyder Wheelz zijn te huur voor een dagdeel of een hele dag en zoek je wat meer uitdaging, dan kun je op jacht gaan naar boerderijen in het prachtige midden delfland tijdens onze Farm hunters. 

Duur: dagdeel (3 uur) /  hele dag
Prijs:
dagdeel €37,50 per stuk
hele dag €59,50 per stuk

Extra:
Farm hunters tocht €10,-

Let op: om een e-chopper te huren heb je een scootercertificaat(AM) nodig. Deze krijg je automatisch bij je autorijbewijs(B).

Kan jij ook niet wachten om heerlijk op pad te gaan! Reserveer nu het gewenst aantal Spyder Wheels en cruisen maar!

Telefonisch reserveren kan ook via 010 302 1441

Vul bij arrangement ‘zelf samenstellen’ in en kies voor Spyder Wheels. Wil je de Farm Hunters erbij reserveren? geef dit aan bij opmerkingen en wij regelen het.

Workshop Facts:Horeca opties

Diner buffet

Geniet van een smaakvol buffet

Barbecue buffet

Een BBQ buffet is altijd goed!

Italiaans buffet

Een buffet in Italiaanse sferen