Stoere outdoor activiteiten voor groepen van 8 tot meer dan 1200 personen

Over Ons

Het team van Outdoor Forest

Outdoor Forest is ontstaan door een fijne samenwerking van 3 enthousiaste ondernemers die hun krachten hebben samengevoegd tot 1 prachtig concept:

“Een uniek outdoor terrein waarbij de beleving voorop staat!”

Even voorstellen

Mandy Vis

Mandy Vis

Is een spontane meid die houd van lekker buiten zijn, survivalruns zijn dan ook haar
favoriet. Daarnaast speelt ze in een sambaband en is trotste moeder van zoontjes Jack & Mason!

Ze heeft 10 jaar gewerkt als hoofdinstructeur bij Ayers Rock in Zoetermeer maar heeft altijd de droom gehad van een eigen bedrijf. In 2016 heeft ze de stap gezet en is Event-masters geboren!

Hierbij kwam ze vaak op het terrein van Buitenplaats Vlaardingen en is het concept voor het outdoor Forest ontstaan. Deze uitdaging kon ze niet uit de weg gaan en is nu enthousiast vennoot in deze succesvolle onderneming.

Wim Gerritsen

Wim Gerritsen

Sinds 1987 is Wim actief in de evenementenbranche. Jaarlijks organiseert hij met Evenman B.V. zo’n 250 zakelijke evenementen. Ze organiseren onder andere relatie evenementen, personeelsfeesten, bedrijfsuitjes, congressen en trainingen. Wim is altijd bezig met het vermaken van mensen en het creëren van een unieke beleving.

“Ik geniet van mijn vak. Het losmaken van emoties bij de gasten van onze events blijft wonderlijk. Lachen, zweten, afzien, verwennen, genieten, ontspannen, schrikken, focussen, schreeuwen, alle remmen los of juist heel bescheiden. Een evenementen, zowel klein als groot heeft zoveel in zich. Het overbrengen van een boodschap, het vieren van succes, het belonen van medewerkers, het ophalen van herinneringen, iemand in het zonnetje zetten, het verbeteren van relaties of wat het doel ook mag zijn, het evenementen als middel inzetten is altijd mijn kracht geweest.”

Wiebe Hillebrand

Wiebe Hillebrand

Wiebe is een sportieve jongen, die vooral het sporten ziet als het samenbrengen van mensen. Plezier maken is het belangrijkste, de prestatie komt later. Na jarenlang gevoetbald te hebben is hij nu volleyballer bij de volleybalverening Monza. Een teamsporter in hard en nieren.

Na de Havo is Wiebe HBO sportmanagement gaan volgen aan de Haagsche Hoge School. Via deze opleiding is hij in aanraking gekomen in 2008 met Lexthoen Events. Hier na stagair, coordinator kinderfeestjes uiteindelijk eigenaar van het bedrijf geworden. Na 3 jaar dit met een compagnon te doen is Wiebe sinds 2017 de volledige eigenaar.

De beleving in een activiteit staat altijd voorop. Het samenwerken met elkaar en met elkaar naar een doel werken. En natuurlijk: herinneringen maken om nooit te vergeten!