Stoere outdoor activiteiten voor groepen van 12 tot meer dan 1200 personen

Over Ons

Het team van Outdoor Forest

Outdoor Forest is ontstaan door een fijne samenwerking van 2 enthousiaste ondernemers die hun krachten hebben samengevoegd tot een prachtig concept:

“Een uniek outdoor bedrijf waarbij de beleving voorop staat!”

Dit mooie bedrijf kan natuurlijk niet draaien zonder de hulp van ons topteam enthousiaste oproep instructeurs. Varierend van:

 • Een leuke bijbaan van een student
 • Tijd over bij de fanatieke zzper
 • Skinstructeur met een leuke baan in de zomer.
 • Toppers die zich volledig inzetten in ons mooie bedrijf.

  Stuk voor sruk enthousiast en gedreven om jou een dag te bezorgen om nooit meer te vergeten.

  Wij kunnen altijd nieuwe instructeurs gebuiken binnen ons team! Nieuwschierig? Bekijk de vacature hier en wie weet sta jij deze zomer te knallen in ons gezellig team!

  Even voorstellen

  Mandy Vis

  Mandy Vis

  Is een spontane meid die houdt van lekker buiten zijn, survivalruns zijn dan ook haar
  favoriet. Verder is ze gek op vakanties en reizen en trotste moeder van zoontjes Jack & Mason waarmee ze regelmatig eropuit trekt.

  Ze heeft 10 jaar met veel plezier gewerkt als hoofdinstructeur bij Ayers Rock in Zoetermeer. Toch heeft ze altijd de droom gehad van een eigen bedrijf. Nadat haar oudste zoon in 2016 is geboren heeft ze het roer omgegooid, de stoute schoenen aangetrokken en Event Masters opgericht. Als trotse eigenaar heeft ze 3 jaar aan het roer gestaan en leuke groepen mogen draaien! Maar alleen is maar alleen en samen sta je toch echt sterker. In 2019 is het idee van Outdoor forest onstaan en zijn de 3 compagnons gestart aan dit te gekke bedrijf.

  Na een ietwat matige start in 2020 door Corona is het vanaf 2021 in een sneltreinvaart geraakt en is Outdoor Forest uitgegroeid tot een goedlopend bedrijf met altijd enthousiaste klanten!

  “het maakt mij zo trots als klanten na afloop zeggen hoe leuk ze het hebben gehad en zeker nog eens terug komen, daar doe je het toch voor”

   

  Wiebe Hillebrand

  Wiebe Hillebrand

  Wiebe is een sportieve jongen, die vooral het sporten ziet als het samenbrengen van mensen. Plezier maken is het belangrijkste, de prestatie komt later. Na jarenlang gevoetbald te hebben is hij nu volleyballer bij de volleybalverening Monza. Een teamsporter in hard en nieren.

  Na de Havo is Wiebe HBO sportmanagement gaan volgen aan de Haagsche Hoge School. Via deze opleiding is hij in aanraking gekomen in 2008 met Lexthoen Events. Hier na stagair, coordinator kinderfeestjes uiteindelijk eigenaar van het bedrijf geworden. Na 3 jaar dit met een compagnon te doen is Wiebe sinds 2017 de volledige eigenaar.

  De beleving in een activiteit staat altijd voorop. Het samenwerken met elkaar en met elkaar naar een doel werken. En natuurlijk: herinneringen maken om nooit te vergeten!