Stoere outdoor activiteiten voor groepen van 12 tot meer dan 1200 personen

Voetbal vereniging GDA in Den Haag

Veelzijdig en centraal

GDA is een Voetbal vereniging op randje Den Haag/monster. In en om recreatiegebied madestein is dit de perfecte uitvalsbasis voor onze bekende MEGA survival! Ook verzorgen we hier een te gekke outdoor challenge, een spannend potje Wie is de Mol en hebben we bijvoorbeeld de sportdag voor Raad van State georganiseerd. Een sportief dagje bij deze gezellig voetbal vereniging. 

De activiteiten vinden plaats rond de kantine en in het recreatiegebied.  Bij grote groepen is het mogelijk om de sportvelden te huren van de gemeente.

We stellen altijd minimaal 2 kleedkamers ter beschikking zodat alle deelnemers kunnen omkleden.

Horeca opties

GDA beschikt over een kantine die standaard is geopende voor drankjes en lekkers zoals snoep en chips. Uiteraard is het mogelijk om een lekkere bittergarnituur of andere snacks te bestellen. Het is wel handig om dit op voorhand te reserveren zodat de keuken zich hierop kan voorbereiden.

Voor scholen is het toegestaan eigen consumpties mee te nemen in de vorm van een van huis meegenomen lunch.
Gezamenlijke of centraal geregelde lunch zal in de kantine moeten worden afgenomen en dit kan van een broodje kaas tot een compleet verzorgde lunch geregeld worden.

Docenten kunnen tussendoor een lekker bakkie koffie of thee bestellen, dit word genoteerd en nemen we achteraf mee op de factuur.

 

 

Contact

Madesteinweg 10
2553 EC Den Haag

Er is een ruime parkeerplaats aan het begin van het sportveld. Het is 100 meter lopen naar de kantine waar het ontvangst zal plaats vinden.

Facts:

 12 tot 1200 Personen
2-3 uur
v.a. +/- €25, pp