Stoere outdoor activiteiten voor groepen van 12 tot meer dan 1200 personen

Elements Beach (‘s-Gravenzande)

Feel good Vibes!

Met het geluid van de ruisende zee op de achtergrond zit je lekker te ontspannen op ons terras. Als de bediening langskomt en je iets wilt bestellen, begin je opeens Engels te praten omdat je éven dacht dat je in het buitenland was…

De activiteiten vinden natuurlijk heerlijk plaats op het strand met je voetjes in het zand, al is het met schoenen soms wel fijner 😉 

En mocht het onverhoopt slecht weer zijn, dan hebben we 1 geluk dat de beachclub het ook niet zo druk heeft en we daarom een back-up programma zoals onze pubquiz of indoor challenge binnen kunnen aanbieden.

Horeca

Ontvangst met luxe fingerfood, afsluiten met een BBQ of de favoriete ‘Food to share’ waarbij de ongedwongen sfeer van Elements beach helemaal tot zijn recht komt. 
We hebben een aantal arrangementen voor groepen vanaf 15 personen. Voor kleine groepen is het ook mogelijk om van de kaart te bestellen.

Lekker eten is belangrijk, gezond eten ook!

Daarom zijn we behoorlijk kieskeurig en kopen bijvoorbeeld alleen Biologische dierlijke ingrediënten in ( vlees, zuivel en ei ). Onze sla halen we, als het even kan gewoon op de fiets, bij Be-leaf: een Biologische teler in `s Gravenzande.

 

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje bij de horeca arrangementen om te zien wat de mogelijkheden zijn:

Contact

Slag Vlugtenburg 5
2691 KW `s Gravenzande 

Vanaf de parkeerplaats is het nog 5 minuten lopen met wind mee. 8 minuten met wind tegen.

 

Let op: betaald parkeren

  • 2EUR per dag in het voor- en naseizoen
  • 4EUR per dag in juni, juli en augustus

Facts:

 12 tot 1200 Personen
2-3 uur
v.a. +/- €25, pp