Stoere outdoor activiteiten voor groepen van 12 tot meer dan 1200 personen

De Vreemde Vogel (Vlaardingen)

Buitengewoon en gewoon buiten!

De Vreemde Vogel is een groene locatie waar een ongedwongen sfeer hangt. Lekker eten, drinken en genieten van de vogeltjes en elkaar hoort daarbij!

Vanaf 20 personen bieden we 7 dagen per week gratis een privé-zaal aan waarmee je dus altijd een slechtweer optie achter de hand hebt.

In de ruime tuin en op het festival veld hebben we voldoende ruimte om al onze arrangmenten tot een groot succes te maken. Binnen in het tuinhuis (tot 40 pers) of de grote zaal (diner tot 60, borrel tot 160 pers) zijn tal van mogelijkheden voor bijvoorbeeld een pubquiz of indoor challenge en natuurlijk afsluitend met een heerlijk diner.

Horeca opties

De Vreemde Vogel hanteert vanaf 20 personen altijd een vast drankarrangement met een minimale afname van 3 uur.

Drankarrangement: Onbeperkt drankjes inclusief zaalhuur & bediening
Onbeperkt bier (Gulpener en seizoensbier van de tap, Radler 0% en 2% en Gulpener 0.0%), frisdrank, fruitsap, wijn, koffie/thee en binnenlands gedistilleerd. Inclusief speciaalkoffie’s.
Prijs € 8,50 per persoon per uur. Extra opties: prosecco, cocktails en glühwein.

Voor groepen met minder dan 20 personen is het mogelijk om op zaterdag, zondag en in de vakanties tijdens de openingstijden van het tuincafe te reserveren. (tussen 10.00 & 18.00) Jullie kunnen dan ter plekke van de kaart bestellen waar je trek in hebt. De rekening voor de horeca wordt dan ook direct na afloop ter plekke verrekend.

 

Diner, borrel, lunch of vergadering
Er zijn tal van mogelijkheden om jullie dag compleet te maken. Neem een kijkje in de groepsarrangementen voor lunch, diner en borrel of bekijk de vergaderarrangmenten voor een training, teambuilding of complete dag.

Geef jullie wensen aan ons door en wij gaan jullie samen met de Vreemde Vogel een dag bezorgen om nooit meer te vergeten.

 

Contact

De vreemde vogel
Van Baerlestraat 252
3132 EK Vlaardingen

Eigen parkeergelegeheid op de locatie.

Facts:

 12 tot 1200 Personen
2-3 uur
v.a. +/- €25, pp