Stoere outdoor activiteiten voor groepen van 12 tot meer dan 1200 personen

Brasserie ‘Bijna Thuis’ (Rijswijk)

Welkom bij ‘Bijna Thuis’.

Wij verwelkomen u graag bij Brasserie “Bijna Thuis” in het karakteristieke witte pand op landgoed Overvoorde, een oase van rust op de grens van Rijswijk en Den Haag. Laat u culinair verwennen in onze brasserie of op het grote terras met overkapping. Brasserie Bijna Thuis is genieten, even quality time, even tijd voor elkaar in een schitterende bosrijke omgeving.

Naast de Brasserie is een prachtig natuurgebied met groot grasveld en bosgebied voor al onze arrangementen en activiteiten. Na afloop nemen jullie plaats op het gezellig terras voor een heerlijk drankje of schuif aan voor een lekker diner

Horeca opties

Bij Brasserie Bijna Thuis smelten de rijke tradities van de Aziatische en Mediterraanse keukens samen om een voortreffelijke smaakervaring te creëren. Onze keuken is een plek waar iedere maaltijd vers en met veel zorg bereid wordt. Van lunchbuffet en borrelarrangement tot walking dinner,  3 gangen keuzen menu en natuurlijk een favoriete BBQ.

Tot 10 personen is het mogelijk om lekker van de kaart te bestellen in het restaurant. Voor grotere groepen huren jullie een eigen ruimte vanaf €250,- per dagdeel (4 uur) en kunnen julie een keuze maken uit 1 van de heerlijke bufetten. Ook een vergaderarrangement behoort tot de mogelijkheden. En voor een 2 daags event zit je hier helemaal goed, dan kunnen julie lekker blijven overnachten in het hotel, je bent tenslotte ‘Bijna thuis’!

Bekijk hier onder de opties en maak jullie keuze uit de onderstaande arrangementen van Brasserie Bijna Thuis!

We hebben 2 brochures toegesplits op de zakelijke en de particuliere markt: 

 

Contact

Van Vredenburchweg 170,
2285 SE Rijswijk

Gratis parkeren op eigen locatie

Facts:

 12 tot 1200 Personen
2-3 uur
v.a. +/- €25, pp