Stoere outdoor activiteiten voor groepen van 12 tot meer dan 1200 personen

Brasserie Oostgaag (Schipluiden)

Bij ons, ertussenuit!

Brasserie Oostgaag ligt temidden van weilanden en water. De boerderij ademt nog de sfeer van het landelijk leven van rond de eeuwwisseling. Oudhollands genieten, echter voorzien van alle moderne gemakken. Openslaande deuren leiden naar de riante – verwarmde – buitenterassen rondom de monumentale boerderij. De landelijke uitstraling wordt binnen vertaald in een verrassende design waar het prettig tafelen is in de stal, de Serre en de Deel met aangrenzend de bedstee kamer, zijkamer en opkamer.

De activiteiten vinden plaats in de ruime tuin die uitkijkt op de prachtige weilanden van Maasland. Vanuit de tuin heb je een mooi zicht op de Brasserie en je bent dan ook in de buurt voor een pauze met een lekker hapje. 

Horeca opties

Brasserie Oostgaag beschikt over een eigen riante keuken waar vanuit ze heerlijke gerechten serveren. Tot 10 personen is het mogelijk om van de kart te bestellen. Hierboven kun je een keuze maken uit een heerlijke BBQ (vanaf 25 pers) , een 3 gangen menu, walking diner of shared dining. Hiernaast bieden ze natuurlijk ook heerlijke borrelhapjes, lunches of feestavonden aan. De mogelijkheden zijn eindeloos en worden op maat gemaakt. De prijs is altijd inclusief zaalhuur en personeelskosten en de drankjes gaan op nacalculatie.

 

Contact

Brasserie Oostgaag
Oostgaag 5
3155CE Maasland

Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Geopend van woensdag t/m zondag. Voor groepen vanaf 30 personen is het ook mogelijk om op maandag of dinsdag te reserveren.

 

 

 

Facts:

 12 tot 1200 Personen
2-3 uur
v.a. +/- €25, pp