Stoere outdoor activiteiten voor groepen van 12 tot meer dan 1200 personen

Bondi Beach (Monster)

Voel je thuis aan het strand

Een ongedwongen en ongekunstelde sfeer, dat vinden we bij Bondi Beach belangrijk. Een plek waar alles en iedereen mag zijn, komen en gaan. Ouders, kinderen, honden, bruiloften, feesten en partijen. Het strand is van ons allemaal en wij geven jou een warm welkom. Je ziet ons gelijk als je de duin van strand Monster oversteekt aan jouw linkerhand.

Onze kaart is met zorg samengesteld en bestaat uit eerlijke en kwalitatief hoogwaardige ingrediënten. Uitgebreid dineren, een lekker borrelhap of BBQ buffet? Het kan allemaal.

Contact

Bondi Beach Club
Strand monster
Molenslag 10,
2681 VP Monster

Route

We zijn centraal in het Westland gevestigd op het strand van Monster, strandopgang Molenslag. De parkeermogelijkheden zijn zeer ruim. Vanaf de parkeerplaats is het 3 minuten lopen naar onze strandtent. Je ziet ons gelijk als je de duin oversteekt aan je linkerhand. Parkeren kost van april tot mei 2 euro per dag en van juni tot september 4 euro voor de hele dag.

Fietspad

Van Monster tot Scheveningen loopt er een fietspad door de duinen. Dit is een prachtige route waarbij fietsers een mooi uitzicht hebben over het strand en de zandmotor. Fietsen kunnen bij het strand van Monster bovenaan worden geplaatst.

 

Openingstijden 

Vanaf april tot en met september zijn wij dagelijks geopend vanaf 10.00 uur.
In de wintermaanden gesloten.

 

 

Facts:

 12 tot 1200 Personen
2-3 uur
v.a. +/- €25, pp