Stoere outdoor activiteiten voor groepen van 12 tot meer dan 1200 personen

Scouting Rabonetgroep (Naaldwijk)

Een te gek terrein

Scouting Rambonetgroep in Naaldwijk beschikt over een uniek terrein met grote kampvuurplek om gezellig samen te komen, een te gek bos met diverse hindernissen en een groot grasveld voor alle activiteiten. En wil je de survival uitbreiden, dan kunnen we net naast het terrein diverse hindernissen ophangen boven de sloot voor de echte durfals.

Horeca opties

De Scouting heeft geen eigen horeca, dus jullie kunnen zelf jullie eigen hapjes en drankjes meenemen. Dit scheelt toch weer een stukje in de portemonnee. Er is wel een koelkast waar jullie de drankjes koud kunnen zetten en een vriezer om eventueel ijsjes in bevroren te houden voor na afloop.

Ook is er een oven en gasfornuis mochten jullie een snack voor tijdens de borrel willen opwarmen.

Helaas is het niet mogelijk om de dag af te sluiten met een diner omdat de avonden gereserveerd zijn voor andere groepen. Dit zelfde geldt voor de zaterdag, dan is de locatie bezet voor de scouting zelf.

 

Contact

 

Sportpark de hoge bomen 5
2671NZ Naaldwijk

Er is voor +/- 10 auto’s plek op de parkeerplaats naast de locatie.

Voor de overige auto’s kun je gebruik maken van de grote parkeerplaats bij de sportvelden. Dit is ongeveer 10 minuten lopen, dus carpoolen is altijd aan te raden.

Let op als je met de auto naar de locatie rijd dat je de 2e mogelijkheid de parkeerplaats op rijd. Bij de 1e mogelijkheid kom je een paaltje tegen. 

 

Facts:

 12 tot 1200 Personen
2-3 uur
v.a. +/- €25, pp