Stoere outdoor activiteiten voor groepen van 12 tot meer dan 1200 personen

Hoeve Bouwlust (Maasland)

Genieten, ontdekken en beleven.

Welkom bij Hoeve Bouwlust. Samen met ons geweldige team zorgen wij al jaren voor fantastische ervaringen voor onze gasten. Van ontspannen op onze camping tot genieten van een heerlijk boerenlunch. Even kijken bij de koeien op stal en een heerlijk ijsje op het terras behoort ook tot de mogelijkheden. Op Hoeve Bouwlust hebben we voor iedereen iets te bieden!

Op het erf is meer dan voldoende ruimte om onze activiteiten tot een succes te brengen en hoe leuk is het om onze Farmer Experience op deze unieke locatie uit te voeren. En wil je het plaatje helemaal compleet maken is het mogelijk om een huifkarrit, maisdoolhof (juli t/m sept) of escape bus toe te voegen aan jullie arrangement. Deze worden uitgevoegd door Hoeve bouwlust zelf.

Horeca opties

Bij hoeve bouwlust is een compleet arrangement mogelijk, van uitgebreide lunch,  BBQ buffet, boeren stampot tot koffie met gebak.

Tot 20 personen is het ook mogelijk om in de pauze en na afloop een drankje te bestellen bij de bar. Boven de 20 personen reserveren we een aparte ruimte en verzorgen we heerlijke koffie met gebak, lekker lunch en/ of dinerbuffet.

Bekijk hier onder de opties voor arrangementen zoals lunch, buffetten, koffie enz. Onder buffeten vind je de omschrijving van de inhoud van alles buffeten.

 

Contact

Oostgaag 31,
3155 CE Maasland

Gratis parkeren op eigen locatie

Facts:

 12 tot 1200 Personen
2-3 uur
v.a. +/- €25, pp