Stoere outdoor activiteiten voor groepen van 8 tot meer dan 1200 personen

Events op maat

Jouw event op maat gemaakt

Op onze prachtige locatie kunnen wij een onvergetelijk evenement neerzetten compleet en op maat gemaakt. Bijvoorbeeld:

  • Een bedrijven familiedag compleet met springkussens, DJ, inloop activiteiten zoals boogschieten en quad rijden, diverse marktkraampjes & culinaire bars?
  • Of denk eens aan een heus foodtruck festival met diverse foodtrucks met heerlijke hapjes, leuke acts verspreid over het terrein en diverse activiteiten om aan deel te nemen.
  • En wat dacht je van een winterwonderland met schaatsbaan, warme chocomel en erwtensoep, een vuurspuw act, de ’11 stedentocht’ en gezellig rond het kampvuur met de apresskihut en glühwein in je hand.
  • Hou je meer van de zomer? Dan maken we er een Ibiza club van met sangria, strandstoelen, beachvolleybal en expeditie robinson. Afsluiten met somerse muziek, dansen rond het kampvuur en genieten van de ondergaande zon.

Kortom de mogelijkheden zijn eindeloos.

Door onze jarenlange ervaring en breed netwerk kunnen wij hét evenement neerzetten wat jij voor ogen hebt en er een dag of zelfs dagen van maken om nooit te vergeten.

Graag komen we in contact om jullie wensen en onze mogelijkheden te bespreken, denken we graag mee met jullie plannen en staan we klaar om samen een mooi event neer te zetten

Event Facts

 30 – 1200 personen
 Uniek, op maat
2-72 uur