Stoere outdoor activiteiten voor groepen van 12 tot meer dan 1200 personen

Afsluiting schooljaar basisschool

Afsluiting schooljaar basisschool

Zoek jij een leuke afsluiting van het schooljaar voor de bassischool. Bij Outdoor Forest hebben wij te gekke arrangementen waarmee de afsluiting van de basisschool onvergetelijk wordt.

Een te gekke dag buiten, stoere activiteiten en de kans om je grenzen te verleggen wat is nu leuker als het schooljaar zo af te sluiten! Kortom: het echte werk!

Een compleet arrangement met stoere activiteiten voor de basisschool zoals o.a. het challenge parcours, Boogschieten & katapult bouwen. Door een spannende competitie is opgeven geen optie en leer je elkaar echt op een andere manier kennen! Perfect als afsluiting van het schooljaar, introductie dag of als teamuitje.

We hebben 4 soorten arrangementen met activiteiten voor de basisschool van basic tot luxe.

 

Outdoor Challenge

Basisschool Basic

Een uitdagend programma voor de afsluiting van het schooljaar met uiteenlopende activiteiten waarbij jullie in teams de strijd aangaan voor de meeste punten:
Je kunt kiezen uit 4 van de 8 onderdelen

Bekijk hier de details van het basic Arrangement

Basisschool Regular

Een compleet en dagvullend programma voor de afsluiting van het schooljaar met 8 uiteenlopende activiteiten waarbij jullie in teams de strijd aangaan voor de meeste punten.

Bekijk hier de details van het Regular arrangement

Basisschool Luxe

Een geheel verzorgd programma voor de afsluiting van het schooljaar met uiteenlopende activiteiten waarbij je met je klas of in teams te gekke activiteiten gaat beleven:

  • Workshop Djembe
  • Archery Tag
  • Zumba
  • Katapult bouwen en schieten

Bekijk hier de details van het Luxe arrangement

Voor een overzicht van alle arrangementen van de Outdoor Challenge kijk hier

 

Mega survival

Een te gekke survival in recreatiegebied Madestein (monster)

In teams van +/- 10 personen van de basisschool trekken jullie het gebied in en gaan de strijd aan om zoveel mogelijk punten te halen met de verschillende hindernissen! Over de sloot, in de boom, onder het net en zelfs door de sloot (of niet) 😉 Een te gekke afsluiting van het schooljaar.

Een greep uit de hindernissen die je onderweg tegen komt:

  • Indianenburg
  • Vlot oversteek
  • Lianenbrug
  • Balkenbrug
  • Klimnet
  • enz.

Kijk hier voor meer informatie over de mega survival

Afsluiting schooljaar corona

Met de huidige corona maatregelen mogen kinderen tot 12 jaar gelukkig buiten sporten zonder 1,5 meter afstand te houden en werken we in kleine groepjes. We kunnen het schooljaar dus met een gerust hart afsluiten. Voor de begeleiding is er meer dan voldoende mogelijkheid om onderling afstand te bewaren en hebben we handgel ter beschikking zodat we corona buiten de deur kunnen houden.

 

Afsluiting schooljaar idee

Het afsluiten van het schooljaar voor de lagere school is natuurlijk ideaal bij ons gezellige en compleet ingerichte Outdoor Forest.

Hiernaast is het ook een idee om op uw eigen locatie een te gekke dag neer te zetten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een sportpark, het strand en zelfs op het schoolplein kunnen we vaak veel realiseren. Heeft u zelf nog een ander idee om het schooljaar leuk af te sluiten, neem contact met ons op voor de mogelijkheden of vul bij het reserveren jullie wensen in.

 

Kortom: De perfecte afsluiting schooljaar basisschool om met veel plezier op terug te kijken.

 

In samenwerking met:

www.event-masters.nl & www.lexthoen.nl

Basisschool Facts

 14- 350 personen
 basisschool afsluiting
2-5 uur